Bershka 2013 İlkbahar Yaz Modelleri

Ah bershka ah! Bu bershka hangi kadında başka bir yer tutmuyor diye merak ediyorum bazen. Gerçekten var mı öyle benim için bershka'nın yeri ayrıdır diyen birisi veya birileri!


Bershka 2013 Modelleri

Bershkanın 2013 modellerini sizler için incelemeye aldık. Bershka markası bu sene yine cıvıl cıvıl bir ilkbahar/yaz koleksiyonu ile karşılayacak yeni sezonu. Bershka Pantolon ve Şort modellerinde kahverengi tonlarına ağırlık verirken T-shirt modellerinde daha canlı renkleri tercih etmiş. Desen olarak aslında uzun zamandır pekte görmeye alışık olmadığımız bir çizgiyle çıkıyor karşımıza..

Yılan Derisi Desenli Berska!

Söylediğimiz Gibi Bershka ilkbahar Yaz sezonu modellerinde çok ilginç bir çizgi kullanmış, Yılan derisi! Gerçekten insanın içini gıcıklayan bir deseni olmasına karşılık bununda tutkunları çıkacaktır elbette. Geçen seneki leopar desenlerden sıkılmaya başlamıştık zaten. 

T-Shirt Modelleri Cıvıl Cıvıl

Markanın t-shirt modellerini sevmeyen yoktur zaten! Bu sene yine çok güzel modellerle karşımızda. Özellikle t-shirt üzerine yaptığı baskılar ile bizleri büyülemeyi başarıyor. :) O kadar sevimli , o kadar güzel karakterler koyuyorlar ki , insan rengini sevmese bile t-shirt satın almak istiyor. Marka'nın tasarımcılarına hayranım! :)




















Moda 2013'te yine sizlerle olmaya devam edeceğiz. Bir önceki yazımızda tesettür giyim markası Aker 2013 ilkbahar yaz modelleri üzerine bir yazı hazırladık, dilerseniz gözatabilirsiniz.

Yorumlar