Bondy 2013 Gecelik Modelleri

Gecelik giyimde en iyi markalardan biri olan bondy tarafından üretilmiş saten gecelik modelleri , esm giyim firması tarafından en uygun fiyatlarsa satışa sunuluyor.

Neden Bondy?

Çünkü bondy firmasını şık modelleri ve modaya ayak uyduran ürünleri ile kalite ve ucuzluğu size bir arada sunuyor. Bondy markasının ürünleri onlarca ülkeye ihraç edildiği gibi aynı zamanda Türkiye Gecelik modelleri pazarında da hatırı sayılır bir yere sahip.

Nasıl Sipariş Verebilirim? 

Bondy firması ürünleri Esm giyim web sitesi tarafından en uygun fiyatlarla satılmaktadır. Esm giyim'de siparişlerinizi dilerseniz kredi kartı ile Paypal üzerinden online verebilir veya dilerseniz ürünü teslim alırken ürün bedelini , siparişinizi getiren kargo firması elemanına elden teslim edebilirsiniz. Firmanın web sitesine ulaşmak için : Esm Giyim 

2013 Gecelik Modelleri

Moda 2013 olarak sizin için bondy gecelik modellerini inceledik. Bondy firması kadındaki zerafetin ön plana çıkarmayı ve kadının kadınlık duygularını kabartmayı gerçekten çok iyi biliyor. Firma genel olarak kaliteli saten ürünler üretsede , koton vb. kumaşlarda da ürünleri bulunmakta. 2013^ün en şık modellerini sizler için seçtik!  Aşşağıdaki gecelik modelleri en çok satılan 2013 gecelik modelleri arasında yerlerini almaya başladılar bile! 
2'li gecelik Sabahlık
Bondy Gecelik 6365



Penye Gecelik Sabahlık

Yorumlar