Kayra Kelebekleri 2013'e Damgasını Vuracak!


Kayra havaların ısınması ile birlikte yepyeni ilk bahar yaz modellerini piyasaya çıkarmaya başladı. Tesettür Giyim markası olan kayra, tesettürlü bayanların şık giyinmek için seçtiği muhafazakar bir marka. 2013 koleksiyonunda birbirinden şık modelleri ile dikkat çeken kayra , bu senede modanın çizgisini belirleyecek gibi.
Tesettür giyim’de büyük bir marka olan kayra 2013 sezonu yaz modelleri için çekimlere başladı. Çekimlerin hızla sürdüğünü belirten kayra yetkilileri “En kısa zamanda modellerimiz mağazalarda yerini alacaktır.”şeklinde konuştu.
Kelebekler, bir lalenin üzerindeki duruşuyla peplum olarak karşımızda!
Ceketler, etekler ve elbiseler peplum seçenekleriyle romantizmden taviz vermezken, özel günlerin yanı sıra günlük yaşantılarında da kadınlar ihmal edilmiyor. Marka bu sezon elbiselerin ivmesini zirveye taşıyor. Günlük ve özel zamanlarda kullanabilecek pek çok alternatif kreasyonu vazgeçilmez kılacak.

Tamamen doğal duygularla tasarlanmış, rahat giyimi seven hanımların tercih ettiği kıyafetler; yeni sezonda yepyeni temayla müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Birbirinden güzel giysilerle, 2013 İlkbahar-Yaz Sezonumuz açılıyor. Yeni sezonumuzda, yeni koleksiyonumuz ve yeni temamız “Kayra Kelebekler
Bu seneki yeni koleksiyonumuzdaki ürünler tiril tiril, üfül üfül esen bir hafiflik oluşturacaktır.. Gerek tasarım, gerek kesimler ve modeller, her kadının giyim zevkini okşayacak niteliktedir. Mevsimsel ve kadınlık değerlerini içine alan, “Kelebekler” teması bütün kıyafetlerimizde özümsenerek titizlikle işlenmiştir. Seçilen kumaşlar, dokuma, renk, kesim, model ve sonuç olarak modern çizgilerle, çağdaş yorum farklılıklarıyla bu sezon da, giyim kültürümüzde göz dolduracaktır.
Kayra Kelebekler; doğa ile iç içe bir kreasyon olup, sıcak havaların gelişiyle, esintili, doğal, rahat ve rengarenk koleksiyonumuzla bu sezonda coşku, heyecan ve mutluluk yaşanacaktır. Tunik elbiseler, gömlekler, ceketler, yelekler, etekler, bol pantolonlar, trenchcoatlar, bluzlar jakar kumaşlarla stilize edilen giysiler, ilkbaharda düğün sezonuyla birlikte en gözde kıyafetlerdir.
İşte gördüğünüz gibi hanımlar Tesettür giyim moda 2013 modelleri son hızla raflardaki yerini almaya başlıyor. Trendi takip etmeye devam biz sizin için devam ediyoruz! :)

Kayra 2013 Modelleri (Çekim Aşaması)










Yorumlar