Moda 2013 Abiye Modelleri

2013 Abiye Modelleri

Moda 2013 Sizler için 2013 abiye modelleri resim galerisi oluşturdu.
Yaz sezonunda ise daha hafif ve renkli deri materyaller kullanılacak. Farklı iki renk veya desende kumaşın kombine edilmesiyle tasarlanan paçalı pantolonlar da gözde modeller arasında. Military tarzının pek çok koleksiyonda yer almasıyla haki renk ve kamuflaj desenlerin kullanıldığı pantolonlar moda tutkunlarına sunuldu. Ağırlıkla çiçek temalı Uzakdoğu desenleri pantolonları renklendirmeye devam ediyor. Özellikle rahat kesimli, kısa paçalı pantolonlarda bu tip desenler çokça kullanılıyor. Kadife her dönemde lüksün ve şıklığın simgesi olmuştur. Çocukluğunda ısrarla kadife giydirilen neslin kadınları bu kumaşa biraz mesafeli olsa da işlemeli veya desenli detaylarıyla 2013’ün olmazsa olmazları arasında. Her ne kadar bol veya İspanyol paçalı pantolonlar koleksiyonlarda öne çıksa da kısa paçalı, dar kesimli kolej tarzı pantolonlarda gözden kaçmıyor.
2013 Kadın pantolon modası yumuşak tonlarda ama rengârenk bir yelpaze sunuyor sizlere.

İş Hayatındaki Kadınlar


Günümüzde yoğun iş hayatının içinde yer alan kadınların öncelikli tercihi rahatlığı tartışılmaz olan pantolonlar. Her tarza ve zevke hitap eden 2013 trendleri arasından kendinize en uygun parçayı seçebilirsiniz.
2013 Kış sezonu kadın pantolon modasının öne çıkan modeli bol ve İspanyol paçalar. Denim veya farklı kumaştan dikilmiş bol paçalı pantolon giyecekseniz ayakkabınızın topuğunu kapatacak boyda olmasına özen göstermelisiniz. 2013 Kadın pantolon modasının tartışmasız en trend malzemesi deri. Bu yüzden deri pantolon modelleri de hemen her koleksiyonda karşımıza çıkıyor.

Bol görselli bir yazının daha sonuna geldik :) Resimlerin bir tanesinin üzerine tıklayın diğerleri küçük resim olarak altta görünecektir. Daha rahat görebilirsiniz.















































Yorumlar