Yumurcak Dünyası Oyuncak Sitesi Yenilendi

Yumurcak Dünyası oyuncak sitesi yenilendi. 130'dan fazla markanın 5000'e yakın oyuncağın bulunduğu Yumurcak Dünyası web sitesi yenilendi. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için alt yapı ve oyuncak kategorisini yenileyen site satın aldığınız ürünleri bekletmeden kargoluyor.

Taksitli Alışveriş İmkanı

World, İş Bankası Ve Deniz Bank Kredi kartları ile taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca bonus özellikli kartınız ile de taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Peşin fiyatına 3 taksit imkanı sağlayan yumurcak dünyası 3 taksitten fazla taksit yapmak isteyenler içinde uygun komisyon oranları sunuyor. 256 bit SSL sertifikası ile korunan siteden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. 

Teslimatta nakit / kredi kartı ile ödeme ve havale ile ödeme 

Yumurcak Dünyası'ndan satın aldığınız ürünlerin ödemesini teslimatta nakit veya kredi kartı ile tek çekim olarak yapabilirsiniz. Ayrıca havale ile ödemede yapabilirsiniz. 

140'dan Fazla Marka 

Yumurcak Dünyası'nda şu anda 130'dan fazla marka bulunmaktadır. Her geçen gün markalarına yenilerini eklemektedir. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve çocuklarınızı mutlu edebilmek için uzmanların önerdiği eğitici oyuncakları Yumurcak Dünyası üzerinden satın alabilirsiniz. 

Lisanslı Karakter Oyuncakları

Yumurcak Dünyası'nda bulunan oyuncakların hepsi lisanlıdır. Ayrıca çocuklarınızın severek izlediği Caillou , Pocoyo, Niloya, Pepee, Canım Kardeşim ve bunun gibi daha onlarca karakterin oyuncakları websitesinde yer almaktadır. Lisanslı Oyuncaklar

Niloya Oyuncakları Yumurcak Dünyası'nda! 


Yorumlar