Merhaba Oyuncak Kitabı

''Merhaba Oyuncak'' , uzmanannem.com ile geniş kitlelere hitap eden çocuk gelişim uzmanı ve özel eğitim uzmanı Sibel Özdemir'in 0-2 yaş ebeveynlerine adeta armağan niteliğindeki kitabı...

Oyuncak mağazalarında gördüğümüz rengarenk, sesli, bir sürü özelliği olan yüzlerce oyuncak arasından hangisi gerçekten gerekli? Pahalı oyuncak demek, iyi oyuncak demek mi?

Uzman annem yılların verdiği deneyimle , eğitiminin ona verdiği referanslarla yeni ebeveynlere "Merhaba Oyuncak " kitabıyla yol gösteriyor.(59)

Merhaba Oyuncak ile yeni anne baba olan yetişkinler , oyuncaklara ilgi duyan büyükler, çocuk gelişim uzmanları, bu konuya ilgi duyan herkes ve tabii ki çocuk gelişim eğitimi alan gençler ; kendilerine yeni bir bakış açısı sağlamış olacaklar.(94)

Mart 2015 ' te kitabını okuyucularıyla buluşturan Sibel Özdemir , hem Uzman Annem isimli sitesi , hem de kitabı vasıtasıyla bilgi edinmek isteyen herkese yardımcı olup , daha bilinçli ebeveynler , daha mutlu bebekler için isteyen herkese yol gösteriyor.

Çocuk gelişim uzmanı Özdemir'in bu yeni kitabını; sitesinde isimleri bulunan bir çok internet sitesinden ve seçkin kitapçılardan satın alabilirsiniz.


Yorumlar