Blogger Anne

eniselives.com sitesinin sahibesi Enise hanım aynı zamanda enise_burada kullanıcı adıyla bir de instagram hesabı yönetiyor. Blogger anne olarak bu hesapla da son derece aktif ve titizlikle seçtiği fotoğraf ve içerikleri takipçileriyle paylaşıyor.

Blogger anne olmak günümüzde çok kişinin yapmaya çalıştığı bir internet kullanma yöntemi.Ancak iyi bir blogger annenin dikkat etmesi gereken en önemli konu, sürekli kendini yenilemek ve en güncel bilgi ve faaliyet haberlerini kullanıcılarına aktarmak.



Enise hanım instagram hesabında ; anneleri ilgilendirecek seminer ve toplantılarla ilgili duyuruları paylaşıyor, kullanıp memnun kaldığı ürünlerle ilgili bilgiler veriyor. Aynı zamanda günlük hayatından kareleri de izleyicileriyle paylaşıyor.

Dört binden fazla takipçisi olan blogger anne takipçilerini gerek internet sitesi üzerinden , gerekse diğer platformlardan sürekli taze bilgilerle besliyor, sürekli eğitimin gerekliliğinin bilinciyle panel, seminer ve toplantı duyurularını içeriğinden eksik etmiyor.
Böylece bazen bocalayan bazen sorulardan b

Yorumlar