SEZEN GÜR YENİ DOĞAN BEBEK FOTOĞRAFLARI

Bugün bloğumuzda farklı olarak yeni doğan bebek fotoğrafları çeken Sezen Gür fotoğrafçılıktan bahsetmek istedik. Malumunuz bir insanın Dünya'ya gelmesi çok özel ve kutsaldır.O anların ölümsüzleştirilmesini her anne her baba ister.

Sezen Gür fotoğrafçılık ise size bu anlamda en iyi hizmeti vermek konusunda gerçekten iddialı. Aslında hamilelikten özel günlerinize kadar her anınızı ölümsüzleştiriyorlar. Düşündüğünüzde herkes fotoğraf çekiyor hele ki günümüzde herkesin elinde kameralı telefonlar var. Hepimizde bir daha güzel gözükme, daha farklı gözükme ve olanı herkesten başka bir şekilde gösterme gibi düşüncelerle fotoğraf çekmeye çalışıyoruz. Ama unuttuğumuz bir şey var bu biraz da yetenek biraz da eğitim işi. 
Bu yüzden de hayatımızdaki böylesine önemli anları işin profesyonelleriyle ölümsüzleştirmeliyiz.

Aslında fikrimiz çekimler hamileyken başlamalı. İlk onla fotoğrafınızı anne karnındayken olması ne büyüleyici olur değil mi? İşte tam bu an da Sezen Gür devreye giriyor. Gün ışında istediğiniz mekanda çekimlerini gerçekleştiriyorlar. Sonra kişiye özel şifre ile siteye resimleri yüklüyorlar. Ve size baskıya hazır şekilde DVD'de teslim ediyorlar. Ve doğum anı, bir insanın yani sizin canınızın bir parçasının doğumunun hep hatırlanabilir olması için fotoğraf çekimi olmalı. İleride O da sizin gibi bu anları gördükçe mutlu olacaktır şüphesiz. Yine fotoğrafları aynı şekilde teslim ediyorlar artı olarak DVD'de müzikli slayt gösterisi de yayınlıyorlar. Bu fotoğraflar da ilk emzirme anı ve bebeğin aile ile ilk karşılaşması gibi anlar oluyor. Bebeğinizin yine yaş günü partisi gibi özel günlerinde dilerseniz size hizmet sunuyorlar yine.

Özet olarak böyle anlar hayatta bir kez oluyor ve bu anlar hayatınız boyunca gelebilecek anne ben nasıl doğdum, doğduğumda sonra ilk nasıldım soruları için en güzel cevap olacaktır.






Yorumlar