ETEK DEYİNCE PINAR ŞEMS

Bugün sizlerle etek modellerinden bahsedeceğiz Pınar Şems'in. Bilirsiniz bir kadını kimliğinde hissettiren biraz da erkeklerden farklı giydiği kıyafetlerdir. Örneğin etek,elbise gibi. Bunlar bir kadını zarif aynı zamanda alımlı gösterir. Buna istinaden bugün sizlere seçenek olması için Pınar Şems'in modellerinden bahsedeceğiz.

Etekleri klasik model olarak nitelendirebiliriz. Biraz kabarık etekleri de var daha düz olan etekleri de var. Kilolu kadınların tercihi daha düz olan modellerinden olacaktır. Kullandıkları renkler gayet iç açı. Eteklerde kullandıkları motifler son derece modern. Bunun yanında hareketli motifleri sevmiyorsanız tek renk etekleri de var. Gençler için güzel bir seçenek olur eğer etek almak isterseniz. Fiyatları 110 TL - 195 TL arasında değişiyor. Bu nedenle fiyatların herkese hitap edeceğini düşünmemekle birlikte malının kalitesini düşünüp belki almak isteyebilirsiniz. Fiyatlar belki biraz ucuz olursa daha fazla kesime muhakkak hitap edecektir. Biliyorsunuz tesettür giyim pahalı indirimli fiyatlar markalar arasında seçilmenizi daha da kolaylaştıracaktır. Gerçi Pınar Şems bu fiyatlara rağmen satışta rağbet görüyor.

Çeşitli internet sitelerinde satışları mevcuttur. Kargoyla gönderimi yapılabilmektedir. Aşağıda Pınar Şems'in modellerini görebilirsiniz.





















Yorumlar