TESETTÜR EŞOFMANDA ŞIKLIK MAYOVERA

Mayovera eşofman giyinerek hem şık hem rahat olunabileceğini yeni koleksiyonuyla gözler önüne sermiş. Bize de bahsetmesi kaldı. 

Bazı kadınlar ne şıklıklarından ne de rahatlıklarından vazgeçmek isterler. Hele ki bazı kadınlar sıradan da olmak istemezler. Tam da bu anda Mayovera size güzel seçenekler sunuyor. Hedefleri tesettürlü bayanların hayatını kolaylaştırmak. Bunu yaparken ince eleyip sık dokumuşlar. Sade eşofman tipleri olduğu gibi şık eşofman tipleri de var. Kıyafetlerin %90 pamuktan oluşuyor. Pamuklu olması sebebiyle sizi çok fazla terletmeyecektir. Sade renkleri özellikle tercih etmişler. Tabi ki bu koleksiyon sadece sonbahar-kış için kullanışlı. İlkbahar-yaz aylarında sıcaklıktan sizi terletebilir.
Eşofmanları takım olarak satıyorlar. Eşofmanların bazılarında leopar desenlerini de kullanmışlar. Fiyatları 150 TL - 219 TL aralığında. Tesettür giyim için fiyatların gayet cazip olduğunu düşünmekteyiz. İnternet üzerinden sipariş verebildiğiniz gibi eşofmanların özelliklerini orada inceleyebilirsiniz. XL bedenleri de var. Eşofmanları dökümlü olduğu için içinde çok rahat hareket edebilirsiniz.

Aşağıda Mayovera modellerini görebilirsiniz. Beğeneceğinizi düşünüyoruz.




















Yorumlar