Kartal Güzellik Merkezinde Botox Yaptırma

Botox nedir?

Botoks; "Clostridium botulinum" isimli bakteriden elde edilen tıbbi bir proteindir. Bu protein, aslında çok uzun zamandır göz ve nörolojik hastalıklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Kırışıklıkları gidermek amacıyla ise 10 yıldır güvenli ve başarılı bir şekilde kozmetikte kullanıma girmiştir.

Botox kimlere uygulanabilir ?


18-65 yaş arası genel olarak herkese uygulanabilir ama hamile olanlar ve kas hastalıkları olanlar botox işlemi yaptırmamalıdır. Hangi durumlarda botox uygulanır ? Nörolojide spastik kas problemlerinin giderilmesinde ve şaşılık gibi göz hastalıklarının tedavilerinde yıllardır uygulanmaktadır.Soğanlı güzellik merkezinde güvenle uygulanabilmektedir. Kozmetik dermatolojide ise özellikle cilt kırışıklıklarının azaltılması ve bazı kişilerde daha sık olarak görülebilen aşırı terlemelerin (Hiperhidrosis) giderilmesi amaçları ile kullanılmaktadır. Detaylı bilgiyi Kartal güzellik merkezi iletişim adresinden alabilirsiniz.





Botoks en sık hangi bölgelere uygulanır?


 Alındaki yatay çizgiler
 İki kaş arasındaki çizgiler
 Göz çevresi çizgileri
 Ağız çevresindeki çizgiler
 Boyun çizgileri




Hangi durumlarda botoks kullanılır?


Nörolojide spastik kas problemlerinin giderilmesinde ve şaşılık gibi göz hastalıklarının tedavilerinde yıllardır uygulanmaktadır.Kozmetik dermatolojide ise özellikle cilt kırışıklıklarının azaltılması ve bazı kişilerde daha sık olarak görülebilen aşırı terlemelerin (Hiperhidrosis) giderilmesi amaçları ile kullanılmaktadır.

Soğanlık güzellik merkezi nden detayları öğrenebilirsiniz.

Botox nasıl uygulanır?


Her hastanın tedavisi kendi kas yapısına ve cilt özelliklerine göre planlanır.İşlem öncesinde lokal anestezik bir krem sürülebilir.Kişinin kas yapısı göz önüne alınarak belirlenen kırışıklık noktalarına çok ince uçlu iğnelerle küçük dozlarda enjeksiyon yapılır.Tedavi genelde 10-15 dakika sürer ve uygulama sırasında minimal rahatsızlık hissedilir.İlaç, yalnızca enjekte edilen bölgede etkilidir genel dolaşıma karışmaz.Uygulamadan sonra iki hafta içinde beklenilen etki başlar.Esteyess  kişisel bakım merkezi botox hakkında size yardım edecek tek adres.



Yorumlar